Velkommen til korpskonsert

 

For ei tid tilbake søkte Sagvåg Musikklag SKL om prosjektmidler og blei tildelt midler for å dra igang ungdomsretta arbeid i nærmiljøet.Dette skal onsdag 3 oktober framførast i form av ein konsert på stord vidaregåande skule kl. 18:00.

Prosjektet startet med ein invitasjon til alle skulekorpsmusikanter på Stord som er i ungdomsskule alder, om å vera med på første halvdel av musikklagets øving. Ønsket fra musikklagets side var å skape entusiasme og motivasjon blandt skulekorpsmedlemmene. Det var 16 skulekorpsmedlemmer som melde seg på prosjektet og desse var med på 4 øvinger med musikklagets medlemmer.

Avslutningen på prosjektet er en konsert der prosjektkorpset framfører det dei har jobba med i desse vekene, i tillegg vil musikklaget spille ein egen avdeling på konserten. Me har også invitert med oss Sagvåg Skulekorps og Langeland Skulekorps med på konserten og disse vil også bidra med kvar sin avdeling.

Musikklaget har eit ønske om å gjenta prosjektet på vårparten av sesongen, då som ei øvingshelg. Får me dette til er håpet at eit korps med medlemmer fra sunnhordlandskorpsa skal kunna ha faste samlinger  frammover. Noe me håper vil skape ny motivasjon og speleglede hos ungdommene, i tillegg til utvikling musikalsk og sosialt.

  Velkommen til konsert onsdag 3 Oktober kl 18:00 på Stord VGS

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>