KVALIK 1.DIVISJON NM BRASS 2013

Fredag kom resultatene fra kvaliken til NM-finalen. Viste seg då at det var fire korps som var med å kjempa om ein ledig plass i 1. divisjon i NM i februar. Resultatet var for vår del svært positivt. Håper at den positiviteten dette gav korpset blir tatt med videre til den siste veka av Siddis jobbinga og Pomp & Prakt konserten 17. november.

Resultatliste:

1 Alexander Brass

2 Sagvåg Musikklag

3 Laksevåg Musikkforening

4 Brøttum Brass

Medlemmer og styret takker både fast musikalsk leder Jan Magne Olsen og Gjestedirigent på kvaliken, Yngve Nikolaisen med jobben som ble gjort og vi gleder oss til samme opplegg til NM finalen i februar

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>