Pomp & Prakt

For sjette året på rad innviterte Sagvåg musikklag og Stordkoret til ein musikalsk kveld i kulturhuset på Stord. Årets Pomp & Prakt arangement fant sted lørdag 17. November føre eit flott publikum. Både Musikklaget og Stordkoret framførte eit flott og variert program, noko i felleskap og noko individuelt.

Publikum under årets Pomp & Prakt blei losa fint igjennom kvelden av konfransier Odd Henning Johannesen, Også i år hadde me med oss gjesteartister, i år hadde me med oss musikklineelevane Sandra Linna Lindwall og Rebecca Hammersland med tonefølgje frå Fredrik Horn på piano.

Musikklaget takker med dette alle innvolverte under årets arrangement, og ser fram til neste år.

 

 

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>