Hymner i ei vinternatt

Sagvåg Musikklag arrangerer i samband med kyrkja denne hymnekvelden. Deltagerne som er nevnt på plakaten over tyder på at vi skal oppnå ønsket om å presentere kjente hymner i ulik innpakning. Alt fra heilt tradisjonell framføring til røffare varianter. Det vert både vokal innslag, små grupper, heilt Brass Band, kyrkjeorgel og rocke band. I tillegg til det musikalske knyt sokneprest Arnt Johan Vistnes det heile samen med tekst og historien til dei ulike hymnene og kyrkjerommet vert lyssatt på ein ny og effektfull måte. Nevner at konserten er gratis for årets konfimanter i Stord / Nysæter Kyrkje. Dere andre må betale kr 100,- for konserten.

Med dette vil vi ønske publikum velkommen til en annerledes konsertoppleving

This entry was posted in Ymse. Bookmark the permalink.

Comments are closed.